Leveranciers

Zich als leverancier aanmelden bij Deskundo?

Bent u steeds op zoek naar efficiënte en innovatieve oplossingen om uw dienstverlening aan de man te brengen? Wees de concurrentie te snel af en breng uw service naar het volgende niveau.

Deskundo is een nieuw online platform waar onze klanten op een snelle, transparante en veilige manier met een erkend expert in contact kunnen worden gebracht. Wil jij hier ook van profiteren? Registreer snel als één van ons erkende leveranciers en ontdek hieronder enkele van de vele voordelen.

1. Waaier aan functionaliteiten – Diverse tools voor het plannen, opvolgen en afleveren van attesten. Ons uitgebreid gamma aan functionaliteiten is een absolute meerwaarde voor de werking van elk bedrijf in de sector.
2. Uw bereik vergroten – Een uitgelezen kans om uw klantenportefeuille te diversifiëren zonder extra kosten. Onze zoekfuncties zijn bovendien in staat om lokale klanten voor u te vinden. Méér werk in uw regio, met minder inspanning.
3. Correcte betaling – Ons orderysteem garandeert veilige transacties. De klant betaalt ons voorafgaand aan de uitvoering, zo bent u steeds zeker van een correcte betaling voor uw service.

Voorwaarden verbonden aan uw aansluiting

Om de kwaliteit van onze service en partners te waarborgen zijn er enkele voorwaarden verbonden aan uw aansluiting.

  • U dient als leverancier erkend te zijn bij de officiële bevoegde instanties voor het uitvoeren van uw diverse activiteiten.
  • U mag uw diensten niet goedkoper aanbieden via uw eigen kanalen dan op deze website.
  • U bent verantwoordelijk voor het betalen van alle directe of indirecte belastingen, inclusief BTW of anderszins, die op u van toepassing kan zijn, afhankelijk van uw woonplaats of locatie.
  • U verklaart en garandeert dat u ten allen tijde voldoet aan uw verplichtingen uit hoofde van de bepalingen van de inkomstenbelasting in uw rechtsgebied, en dat u deze zal nakomen. De prijs die wordt weergegeven voor de bestelling is inclusief alle belastingen en heffingen die van toepassing kunnen zijn.
  • U benoemt Deskundo als beperkt geautoriseerde incassomedewerker, uitsluitend met het oog op het accepteren van betalingen van de klant, en het overmaken van deze betalingen aan uzelf. U gaat ermee akkoord dat de betaling van de klant aan Deskundo wordt beschouwd als een betaling die rechtstreeks aan uzelf wordt gedaan. De betalingsverplichting van de klant aan de leverancier zal worden nagekomen na ontvangst van de betaling door Deskundo (of zijn aanbieder van betalingsdiensten) en Deskundo (via zijn aanbieder van betalingsdiensten) is verantwoordelijk voor het overmaken van de gelden aan de leverancier conform de algemene voorwaarden.

Bij Deskundo geloven wij in een win-win voor iedereen. Daarom zijn geen abonnementskosten verbonden aan onze diensten.
Om onze eigen kosten te dekken wordt er per voltooide opdracht via ons platform een percentage afgehouden van uw bruto opbrengst.
Deskundo accrediteert de leverancier van zodra een bestelling 7 dagen voordien werd voltooid. De leverancier kan zijn opbrengsten steeds laten uitbetalen in het daarvoor voorziene menu Betalingen.

Details van de overeenkomst kan u steeds terugvinden in de algemene voorwaarden.

Op welke manier kom ik in contact met klanten?

Een geregistreerde leverancier kan zijn diverse diensten aanbieden op een daarvoor bestemde dienstenpagina.
Gebruikers die op zoek zijn naar een expert in uw vakgebied, komen door onze zoekfunctie zo bij u terecht.
Onze klanten kunnen u contacteren voor een offerteaanvragen of inlichtingen, maar kunnen ook meteen een bestelling plaatsen.

Er worden ook een algemene offerteaanvraag gepubliceerd op het platform. U kan hierop beslissen om een gepaste offerte aan te bieden.

Ik ben overtuigd. Hoe ga ik van start?

Heel eenvoudig, volg de instructies op onderstaande video of maak gebruik van deze handige handleiding.

Waar wacht u nog op?

Aan de slag!